Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Industriële Robots
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Industriële Robots

2023-08-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Industriële Robots

Meer dan 2,7 miljoen * industriële robots zijn in gebruik over de hele wereld * als onmisbare uitrusting voor de productie van auto's, huishoudelijke apparaten, pc's, smartphones en andere producten in fabrieken en andere plaatsen die zelden in het dagelijks leven worden gezien.Yaskawa kondigde in 1977 de eerste volledig elektrische industriële robot van Japan aan onder de merknaam MOTOMAN, en sindsdien hebben we bijna 500.000 eenheden over de hele wereld verzonden.

*International Federation of Robotics (IFR) publiceerde waarden in 2020

sample of an industrial robotyaskawa_industrial_robot

Yaskawa ontwikkelt en optimaliseert zelf servomotoren die de belangrijkste componenten zijn van industriële robots MOTOMAN.Naast besturingssoftwaretechnologie die deze capaciteit maximaliseert, ontwikkelen we industriële robots door toepassingstechnologie te integreren die optimale structuren en functies realiseert voor toepassingen zoals lassen en schilderen.

Als antwoord op huidige trends zoals IoT, Industrie 4.0 en kunstmatige intelligentie (AI), promoot Yaskawa i³-Mechatronics als een oplossingsconcept voor het realiseren van een nieuwe industriële automatiseringsrevolutie.De industriële robots van Yaskawa zijn de kernproducten om dit concept te realiseren.Door het verzamelen, verzamelen en analyseren van de toestand van de servomotoren waaruit het lichaam bestaat en de resultaten van operaties, dragen ze bij aan het verbeteren van de productiviteit en kwaliteit door de stabiele werking van faciliteiten en lijnen op de productielocaties van klanten.

Naast auto's worden Yaskawa's industriële robots nu gebruikt in een breed scala van industrieën, waaronder elektrische en elektronische apparatuur, halfgeleiderproductie, biomedische industrie, voeding, medische producten, logistiek enzovoort.Laten we introduceren wat voor soort robots er in elke branche actief zijn.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Wapen van de Yaskawarobot Leverancier. Copyright © 2023 robotsarms.com . Alle rechten voorbehoudena.