Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De industriële robot MOTOMAN heeft 500000 verzendingen geaccumuleerd
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De industriële robot MOTOMAN heeft 500000 verzendingen geaccumuleerd

2023-05-16

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De industriële robot MOTOMAN heeft 500000 verzendingen geaccumuleerd

De industriële robot MOTOMAN heeft 500000 verzendingen geaccumuleerd

Sinds de lancering van de volledig elektrische industriële die robot „motoman-L10“ door Yaskawa Electric Co., Ltd (hierna als „Elektrische Yaskawa wordt bedoeld“) in 1977, is het wijd goedgekeurd door binnenlandse en buitenlandse klanten.

laatste bedrijfsnieuws over De industriële robot MOTOMAN heeft 500000 verzendingen geaccumuleerd  0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 1994, van de de Robotcontrole van Yaskawa bereikte het Elektrische Kabinet YASNAC MRC volledige onafhankelijke coördinatie van acties tussen veelvoudige robots. Sinds 2003, tijdens het ernaar streven om klanten aan behoeften te voldoen, die van robots voor algemeen gebruik geschikt voor lassen, behandelings, en ander doeleinden beginnen die, hebben wij de goedkeuring van „de robots van de doeloptimalisering“ in de roboticaindustrie bevorderd die de structuur optimaliseren op toepassingsmethodes en functies wordt gebaseerd.
Bovendien kunnen zes graden vrijheidsrobots corresponderen aan algemene activiteiten, en door één meer graad van vrijheid aan hen, 7 asrobots met dezelfde graad van vrijheid aangezien de menselijke wapens zijn bereikt, evenals dubbele polsrobots toe te voegen die dezelfde pols kunnen reproduceren zoals mensen voor verrichtingen gebruikend 7 asrobots. Elektrische Yaskawa heeft onophoudelijk nieuwe robotmarkten met de geavanceerde technologie van deze era onderzocht.
De laatste jaren, in de context van bevolkingsvermindering op productielijnen, zijn het strenge tekort aan arbeidskrachten, en de preventie van de uitbreiding van infectieziekten, de vraag naar producten in de algemene industriesectoren die de derde rijmarkt (voedsel, medische uitrustingen, schoonheidsmiddelen) onder ogen zien en de 3C-markt (computers, huistoestellen, communicatie machines) ook, gestegen om de vraag naar gediversifieerde producten (multiverscheidenheid, multivariabele), sinds 2018 te ontmoeten, Elektrische heeft Yaskawa de mens-machine samenwerkingsrobot „motoman-HC10DT“ verkocht die kan rond mensen werken, die de toepassingswaaier van industriële robots uitbreiden.

laatste bedrijfsnieuws over De industriële robot MOTOMAN heeft 500000 verzendingen geaccumuleerd  1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Het Wapen van de Yaskawarobot Leverancier. Copyright © 2023 robotsarms.com . Alle rechten voorbehoudena.